Ina Bloemendal header04Ina Bloemendal header02Olle Versteegpanorama 1000x300Alie Kuper - Flamingo bij Fuseta PortugalIna Bloemendal header03Ina Bloemendal header01Alie Kuper - Fish Eye muurschildering PortugalAlie Kuper - Castelo de Vide PortugalAlie Kuper - Zonsondergang bij Estrela PortugalAlie Kuper - Cleopatra in Lagos PortugalAlie Kuper - Alcacer do Sal PortugalTruus Banner -Royden Rabinowitch FF 1000x300 1

Verslag foto expositie Kunst in de Kas 2016

2016-10/Titel-kunst-in-de-kas.jpg

Toen we werden uitgenodigd een bijdrage te leveren aan het kunst- en cultuur-evenement Kunst in de Kas op zondag 2 oktober in Klazienaveen, was er voor ons als expositiecommissie niet veel tijd om dit uitgebreid voor te bereiden.
Daarom hebben we besloten om gebruik te maken van de foto's die werden getoond tijdens de vakantiekiekjesavond, aangevuld met foto's die, na een oproep aan alle leden, nog zijn ingestuurd.
Toen we vooraf even een kijkje gingen nemen in de kas, beseften we al snel dat het een enorme uitdaging zou worden om alle foto's in korte tijd op een goede manier op te hangen. Het creatieve brein van Nico, de partner van Alie, bood echter uitkomst. Hij bedacht een bijzonder ophangsysteem en met het ter beschikking stellen van de materialen daarvoor is het uiteindelijk gelukt.
We hebben op deze unieke locatie tussen de hortensia's een gevarieerde expositie van 65 foto's kunnen realiseren.

De belangstelling was groot en we waren vooral ook blij met het bezoek van diverse Fotofunners. Het was bijzonder om de wisselende reacties van de bezoekers te ervaren. Ook nu bleek weer dat smaken enorm kunnen verschillen. Sommigen hadden graag informatie gehad over waar de foto was gemaakt, maar vanwege de korte voorbereidingstijd hebben we dit achterwege moeten laten. Maar met de overwegend positieve reacties nog in ons geheugen kunnen we terugkijken op dit leuke evenement op een inspirerende locatie en zijn we een bijzondere ervaring rijker.

de expositiecommissie

Alie, Truus en Marga