Ina Bloemendal header01Alie Kuper - Zonsondergang bij Estrela PortugalAlie Kuper - Alcacer do Sal PortugalAlie Kuper - Fish Eye muurschildering PortugalOlle Versteegpanorama 1000x300Ina Bloemendal header02Alie Kuper - Flamingo bij Fuseta PortugalIna Bloemendal header04Truus Banner -Royden Rabinowitch FF 1000x300 1Alie Kuper - Cleopatra in Lagos PortugalIna Bloemendal header03Alie Kuper - Castelo de Vide Portugal

Foto-expositie "Vakmanschap is Meesterschap"

Fotofun kreeg een uitdagende opdracht van het Hondsrug Vakcollege Techniek om vast te leggen hoe waardevol deze leerlingen zijn voor de toekomst. Een aantal leden van onze vereniging hebben een paar dagdelen met de leerlingen en docenten meegelopen en ze vonden het een geweldige ervaring om te zien hoe de leerlingen gedreven en met veel plezier aan het werk waren. De school en de leerlingen zijn trots op wie ze zijn en wat ze doen. Prachtig om dat tot uidrukking te mogen brengen. Klik hier voor het eindresultaat. 

De school exposeert de foto's van 30 september t/m 14 oktober 2017 bij Galerie "By Leth" en we nodigen iedereen van harte uit om langs te komen. 

De galerie is gevestigd aan Hoofdstraat 18 in Emmen (bij de ingang van het Creatief Mensenpark voorheen Noorder Dierenpark). Geopend op woensdag t/m zaterdag van 11-17 uur. Laatste zondag van de maand van 13-17 uur of op afspraak.

Hartelijke groet, Sandra Kip

Gerrit Pomp