Ina Bloemendal header01Ina Bloemendal header02Truus Banner -Royden Rabinowitch FF 1000x300 1Ina Bloemendal header04Alie Kuper - Cleopatra in Lagos PortugalAlie Kuper - Zonsondergang bij Estrela PortugalOlle Versteegpanorama 1000x300Alie Kuper - Castelo de Vide PortugalAlie Kuper - Flamingo bij Fuseta PortugalIna Bloemendal header03Alie Kuper - Alcacer do Sal PortugalAlie Kuper - Fish Eye muurschildering Portugal

Wie zijn wij?

Fotofun Emmen is eind 2012 als vereniging opgericht en heeft circa 35 leden.

Wij organiseren gedurende het hele jaar diverse bijeenkomsten. De onderwerpen stemmen wij af op de interesses van de leden. In de bespreekavond bekijken en beoordelen wij elkaars foto’s en wisselen informatie en ervaringen met elkaar uit. Aan het eind van de avond worden een aantal foto's uitgekozen voor de website en doet een lid verslag van zijn of haar bevindingen. 

Daarnaast organiseren wij regelmatig exposities in de omgeving van Emmen en elk jaar houden wij een fotowedstrijd. De leden worden uitgedaagd hun mooiste foto's hiervoor in te leveren. De uitslag van de fotowedstrijd wordt feestelijk gepresenteerd en de winnaar krijgt een presentje met de felbegeerde "Fotofun wisselbokaal".

Het jaarprogramma, de verslagen en de exposities kunt u vinden onder "Clubactiviteiten".

De contributie bedraagt € 75,-- per kalenderjaar.

   

Het bestuur

Voorzitter:   Ina Bloemendal
Secretaris:   Johanna Moesker
Penningmeester:   Marga Lassche
Bestuurslid:   Jaap van der Pol
Bestuurslid:   Koop Strijker

Webteam:

 

Ton Sassen
Yvette Meijer
Henk Meijer

   
   
   
   
   
   
   

 


Belangstelling?

Neem gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een introductie- of een bespreekavond bijwonen.

Wij zijn bereikbaar via: fotofun.emmen@gmail.com