Expositie Oud in Beeld

Over het thema ouder worden wordt veel geschreven en gesproken, maar wat betekent ouder worden eigenlijk en wat stellen we ons er bij voor?
Kunnen we zonder verheerlijken of dramatiseren eerlijk kijken naar wat het betekent? Vragen die van alles kunnen losmaken…
De expositie Oud in beeld, die op 23 september van start ging in de protestantse gemeente “De Opgang” te Emmen, is tot stand gekomen in samenwerking met project Pastoraat PGEmmen Bewust Ouder Worden!?
Bewust Ouder Worden!? is een nieuw initiatief in Emmen dat het ouder worden bespreekbaar wil maken en hierbij is bij een aantal activiteiten gebruik gemaakt van de foto’s van deze expositie.
Fotografen en leden van PG Emmen brachten de verscheidenheid aan gedachten, gevoelens en ideeën in beeld, middels mooie, ontroerende en sprekende foto’s. En of het nu een portret is, een tafereel aan het water, een stapel oude auto’s, geleefde handen, een bascule of een vergezicht – alle foto’s kennen een verhaal en zijn genomen met een reden. De fotografen hebben met passie en aandacht hun visie op Oud in Beeld gebracht.