Jaarafsluiting 2023 – Splash/speed wedstrijd

Heel 2023 konden onze fotografen voor de jaarafsluiting / wedstrijd aan de slag met het thema Splash / Speed. Dit bleek een mooie uitdaging.
Maar ondanks dat velen het een pittig onderwerp vonden, is toch door 30 leden een foto ingestuurd. Een prachtig gevarieerd resultaat, mede mogelijk gemaakt door onderlinge hulp.

Voor de jurering kozen we voor bezoekers, bewoners en personeel van De Horst.
Maar net als een paar jaar geleden Covid roet in het eten gooide, speelde nu het Norovirus ons parten. De bewoners moesten op hun kamer blijven en konden derhalve geen stem uitbrengen.
Het aantal door bezoekers en personeel uitgebrachte stemmen was niet overweldigend, maar toch kwam er een duidelijke winnaar naar voren.

De feestelijke jaarafsluiting werd, vanwege dat Norovirus, verplaats van De Horst naar Repak, een prima alternatief.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig bijgekletst en ontstonden  er al mooie nieuwe ideeën voor activiteiten voor 2024.
En eindelijk was het moment van de ontknoping daar en werd de winnaar van de wedstrijd bekend gemaakt. Vanwege het geringe aantal stemmen, werden alle foto’s die punten hadden gekregen genoemd.

4e plaats (1 punt)
Anja Strijker, Jaap van de Pol, Jantinus Weggemans, Johanna Moesker

3e plaats (2 punten)
Aize Schipper, Eric Bogaards, Koop Strijker, Marga Lassche, Miny Scholtmeijer

2e plaats (3 punten)
Marianne Espeldoorn

1e plaats (5 punten)
Inge Bogaards

De wisseltrofee gaat dus voor een jaar met Inge mee naar huis en daarnaast kreeg ze een cadeaubon, mede mogelijk gemaakt door foto Meilink.

Weer een jaar voorbij en nu met enthousiasme, nieuwe ideeën en uitdagingen op naar het volgende Fotofun jaar!! Graag tot dan.

Marga.
Hieronder alle ingezonden foto’s.